Klicka på bilden för förstoring

Länk till

NyfikenVild

Nässlan är Nordens svar på Ginseng, och jag tror på en renässans för nässlan!

 

I grund och botten är jag ekonom med examen från Stockholms Universitet, under många år var marknadskommunikation mitt gebit.

2002 lämnade jag min tjänst som projektledare inom PR- och kommunikationsbranschen för att mitt hjärta längtade ut till något annat, något som låg närmare min själ och mitt intresse för möten med människor.

 

Överjärva gård utanför Stockholm förstärkte mitt intresse för sambandet mellan människan, naturen och vår livsstil. Här finns bland annat ett ekologiskt café, en naturskola och ett kom-postcentrum. Där väcktes så småningom också min tanke på att bli Närnaturguide på fritiden. När jag skulle hålla min examensguidning så valde jag att hålla en guidning på temat: Nyttan av "värdelösa" växter. Det var där mitt intresse för nässlan fick sin grogrund. Och som man brukar säga, resten är historia. . .

 

Jag gillar att närma mig koncept utifrån andra synvinklar än de flesta. Jag vill fokusera på möjligheter, inte problem.

 

Människan är född att utforska det vilda, att utforska sin potential. Nyfiken/vild vill sporra människor att pröva nya saker i livet och vår devis är därför: upptäck det vilda inom Dig och ute i naturen. Det är genom att vara nyfiken och våga utmana sig själv och livet som man förblir en levande människa genom hela livet. Eller för att citera den franske sångaren Patrick Hernandez, "We are born to be alive", som 1979 fick en hit med samma namn.

 
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com